حفاظ نرده آهنی روی دیوار
حفاظ آهنی امروزه دیگر مانند نرده های آهنی گذشته نیست كه خیلی زود بر حسب عوامل مختلف دچار پوسیدگی و ضد زدگی و خرابی می شدند و به راحتی قابل از میان برداشتن بودند؛ بلكه امروزه با تكیه بر اصل محافظت در برابر هر گونه سارق و اشیاء مزاحم و نیز بر حسب ایجاد امنیت و رقم زدن زیبایی ظاهری نمای بیرونی ساختمان،
تأثیر حفاظ بوته ای بر زیبایی نمای ساختمانها
با ارتقای دانش معماری در کشور عزیزمان ایران، رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمان و استفاده از مصالح نوین برای این کار بوجود آمده است. یکی از همین مصالح نوین ساختمانی که در راستای زیبایی نمای ساختمان بکار برده میشود
حفاظ نرده آهنی روی دیوار است. درحقیقت با جوش دادن میلگردهای با نوک بسیار تیز و برنده به شکلی همانند شاخ گوزن، و نصب آن بر روی دیوار و انتخاب رنگ متناسب با نمای ساختمان، یکی از محصولات زیبا و چشمنواز معماری حاصل میشود که جدا از افزایش ضریب امنیت، چشم هر رهگذری را نیز به خود جلب میکند. درواقع حفاظ بوته ای را میتوان جزء تکنیکهای نسل جدید حفاظ روی دیوار برای زیباسازی ساختمان دانست این نوع از انواع حفاظ یکی از انواع حفاظ ساختمان به شمار می رود ، طول عمر زیادی دارد و نیازی به تعمیر و نگهداری نیز ندارد. بر روی انواع نماهای کامپوزیت، سنگ یا فلز قابل پیادهسازی میباشد. سازنده گان میتوانند با تغییر دادن ارتفاع و تراکم، این نوع نرده محافظ را کاملاً منطبق با سلیقهی خود خریداری نمایندو سفارش ساخت حفاظ ساختمان را بدهند، تا با نمای ساختمانشان همخوانی کاملی داشته باشد.
قیمت حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی دارای مشخصات فنی ساخت مانند ارتفاع، تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) و رنگآمیزی نیز میباشد که در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی برای ساختمان نقش دارند. در این بین تراکمهای ۱۱ تا ۱۵ ردیف در هر شاخه، معمولاً ساخته شده و موجود هستند و ارتفاع آن بستگی به کار و نیاز مشتری دارد.
برای اتصال میلگردهای حفاظ شاخ گوزنی، از دو نوع جوش الکترود و جوش CO2 استفاده میشود و این فاکتور نیز در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی نقش دارد. میلگردها به طریقی به هم جوش خواهند خورد که هرکدام به یک سمتی رشد کرده و دارای آرایش منظمی باشند و مانع عبور انسان و حیواناتی مثل گربه شوند.
رشد استفاده از حفاظ شاخ گوزنی در ایران به این دلیل بود که سیستمهای سنتی که برای افزایش ایمنی ساختمان به کار میرفت، با نمای امروزی همخوانی کافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند. همچنین بهاء تمام شده قیمت حفاظ شاخ گوزنی نیز از سایر نرده ها مناسبتر است. به همین علت معماران به این نتیجه رسیدند که باید نسل جدیدی از حفاظها وجود داشته باشد که هم به امنیت و هم زیبایی نمای ساختمان کمک کند. بنابراین حفاظهای شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شدند که در صنعت ساختمان مورد استقبال قرار گرفتند.
رنگ کاری حفاظ شاخ گوزنی به دو روش انجام میگیرد
رنگ کاری با روش الکترواستاتیک کوره ای
رنگ کاری معمولی با پیستوله و رنگ مایع
کیفیت رنگ و روش های رنگ کاری در قیمت تمام شده نرده شاخگوزنی بسیار تاثیر دارد . نرده هایی که با قیمت های بسیار پایین عرضه میشوند با رنگ مایع با کیفیت بسیار ضعیف رنگ میشوند. اگر نرده ها با رنگ مایع رنگ شود در سه مرحله زدزنگ , آستر و رنگ اصلی انجام شود و در هر مرحله زمانی برای خشک شدن رنگ لازم است .در زمستان و هوای سرد زمان خشک شدن رنگ در هر مرحله طولانی تر خواهد بود.در بیشتر مواقع جهت کاهش قیمت تمام شده و تسریع در زمان رنگ کاری مرحله آستری و زد زنگ را عملا حذف میشود.اینگونه رنگ کاری زیر تابش مستقیم نور خورشید دوام زیادی ندارد و زود از بین میرود. رنگ نمودن مجدد نرده ها بعلت وجود شاخه های زیاد کار راحتی نخواهد بود.بدلایل فوق در لوکس حفاظ از رنگ کوره ای استفاده میشود.مناسب ترین روش رنگ برای نرده شاخگونی کوره ای الکترو استاتیک میباشد .در این روش رنگ بصورت پودر جامد بر سطح کار پاشیده میشود .سپس در دمای مناسب پخت میگردد.