حفاظ كشی روی دیوار
حفاظ شاخ گوزنی برای انواع نماهای كامپوزیت، سنگی یا فلزی قابل پیادهسازی است. سازنده میتواند با تغییر ارتفاع و تراكم، حفاظ شاخگوزنی را كاملاً مطابق سلیقهی خریداری كه سفارش ساخت حفاظ ساختمان را داده، بسازد تا با نمای ساختمان وی همخوانی كاملی داشته باشد. به دلیل تغییرات قیمت حفاظ شاخ گوزنی لازم است با ما تماس حاصل نمایید تا ضمن ارائه مشاوره مناسبترین قیمت حفاظ شاخ گوزنی را دریافت نمایید.
حفاظ شاخگوزنی با چه رنگ هایی تولید می شود؟
درست همانند تمامی قسمتهای دیگر نمای ساختمان، رنگآمیزی
حفاظ کشی روی دیوار نیز بسیار حائز اهمیت است. رنگآمیزی حفاظ شاخ گوزنی، جدای از زیباسازی نمای ساختمان، از زنگ زدن و خوردگی حفاظ شاخگوزنی جلوگیری کرده و باعث افزایش دوام و طول عمر آن میشود. این محصول در رنگهای مختلف و با توجه به نمای ساختمان، نصب و استفاده میشوند. با این وجود طبیعی است که رنگ سفید طرفداران بیشتری دارد.
مانند رنگآمیزی سایر فلزات، در رنگآمیزی حفاظ شاخگوزنی نیز نکاتی وجود دارد که تعیین کنندهی کیفیت رنگآمیزی است. پیش از رنگآمیزی، سطح حفاظ شاخگوزنی باید کاملاً صاف و بدون خلل و فرج، سطوح زائد، برجستگی و زنگزدگی باشد تا رنگآمیزی با کیفیت خوبی انجام شود. برای از بین رفتن خلل و فرج و برجستگیها معمولا ابتدا سمباده کشیده میشود و در صورت نیاز بتونهکاری نیز خواهد شد. سپس رنگآمیزی انجام میشود
از زندگی انسانهای اولیه تا زندگی مدرن و الکتریکال امروزی، همیشه انسان نیازمند ترفندهایی برای افزایش امنیت محل زندگی خود بوده که راه حل آن نیز از ابتدا تاکنون نصب حفاظ ساختمان بوده است. وقتی انسانهای اولیه در غارها زندگی میکردند، برای حفاظت خود از حملهی حیوانات وحشی، تلهها و حصار هایی از چوب درختان و شاخ های بزرگ حیوانات مثل شاخ گوزن در نزدیک محل زندگیشان کار میگذاشتهاند تا حیوانات و یا دشمن به دام افتاده و نتوانند وارد غار و محل زندگی آنها شوند.
همان تلهها نقش حفاظ ساختمانهای امروزی را ایفا میکردهاند. نسل جدید حفاظ روی دیوار بدلیل اینکه از شاخ گوزن الگو برداری شده و شباهت زیادی نیز به شاخهای گوزن دارد به حفاظ شاخ گوزنی معروف شده است .
امروزه از سیستمهایی مانند فنسهای الکتریکی، قفلهای الکترونیکی، دوربینهای مداربسته، انواع حفاظ ساختمان مانند حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم، حفاظ بوتهای، حفاظ آبشاری، حفاظ نیزاری، حفاظ بوته خاری حفاظ شاخ گوزني و … استفاده میشود. توصیه میشود جهت افزایش امنیت ساختمان خود، نصب حفاظ ساختمان را در برنامههای خود داشته باشید.
تعداد شاخه اصلی در یک طول دو متری را تراکم میگویند و هرچه این تعداد بیشتر باشد یعنی فاصله میله ها کمتر بوده و کیفیت بهتری دارد.شاخک های اصلی بلند تر از بقیه شاخه ها هستند و ارتفاع حفاظ با آنها سنجیده میشود. مثلا در یک نرده با تراکم سیزده تعداد شاخه های اصلی در دو متر سیزده عدد است . فاصله تقریبی میلگردها هم از تقسیم نمودن طول نرده که دو متر است بر تراکم که سیزده است بدت میاید . در مثال فوق فاصله بین شاخه های اصلی حدود ۱۵ سانتیمتر است.شاخ های اصلی بطور مستقیم به شاسی کار جوشکاری میشوند. ارتفاع شاخه های اصلی برابر ارتفاع نرده است و شاخکهای فرعی به آنها جوشکاری میشوند. بعضی از تولیدکنندکان شاخه های فرعی را هم جزو تراکم اعلام میکنند.
معمولا تراکم هایی که بیشترا از ۱۳ ردیف اعلام میشند ب احتساب شاخه های فرعی میباشد .این تراکم ها گاها تا ۲۰۰ و بالاتر هم اعلام میشود که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و در واقع شمارش تمام قطعات ریز و درشت میباشد .خلاصه اینکه بصورت رایج تراکم موجود برای حفاظ شاخ گوزنی ۷ تا ۱۳ ردیف صحیح میباشد .مثلا تراکم ۱۴ احتمالا همان تراکم رایج ۷ است که با احتساب شاخه های کوچک میان آن ۱۴ ردیف اعلام میشود . شاخه های اصلی که در شمارش جزء تراکم محسوب میشوند باید دارای دو خصوصیت باشند .به صورت مستقیم به شاسی جوش شده اند و شاخه های فرعی به آنها جوشکاری و متصل میشوند.ارتفاع آنها برابر با ارتفاع نرده میباشد .
محاسن و معایب حفاظ شاخ گوزنی نست به نرده های سنتی چیست ؟
نرده شاخ گوزنی به دو دلیل بیشتر از مدل های سنتی و کلاسیک تقاضا دارد نرده شاخ گوزنی از مدل سنتی و کلاسیک زیبا تر هستند.
از نظر حفاظتی و امنیتی بسیار بیشتر از نرده سنتی و کلاسیک توانایی حفاطت و حراست دارند.مدلهای سنتی بیشتر شبیه میله های زندان هستند و تنوع خاصی ندارند.ولی نرده شاخگوزنی زیبا هستند . اگر در ارتفاع و تراکم مناسبی انتخاب شود ارزش دکوراتیو نیز خواهد داشت.
شباهتش به شاخ گوزن زیبایی خاصی به آن داده است.در صورتی که گیاهان رونده ای مثل یاس در پای دیوار کاشته شوند و روی نرده شاخ گوزنی کشیده شوند زیبایی فوق العاده و محصور کننده ای به محیط میدهند.