حفاظ شاخ گوزنی تركیبی از قطعات فلزی میلگرد برنده و تیز میباشد كه با جوش به هم متصل شده اند. طراحی این حفاظ برای رسیدن به بیشترین ایمنی و استحكام بوده و در عین حال فاكتور زیبایی در تمام مدلها رعایت شده است.
ساخت و نصب حفاظ شاخ گوزنی
نصب حفاظ شاخ گوزنی : برای
ساخت حفاظ شاخ گوزنی با میلگرد 10 ساده (نوعی میله فولادی بدون عاج به ضخامت یک سانتیمتر)، باید میلگرد را در اندازه مورد نظر با گیوتین(سرتیز ) به صورت اریب برش داده و با قرار دادن در شابلون جوشکاری شود و بعد از چربیزدایی، رنگآمیزی گردد و جهت نصب به محل ارسال شده و به روش صحیح با رول بولت کردن نصب گردد .
تعیین تراکم نرده و ارتفاع حفاظ شاخ گوزنی
تعداد شاخه های حفاظ در دو متر از طول را، تراکم نرده شاخ گوزنی می گویند. هر چه که تعداد این شاخه ها در دو متر بیشتر باشد یعنی تراکم در تولید حفاظ شاخ گوزنی بیشتر بوده و کیفیت کار بالاتر می رود. شاخ گوزنی یک شاخه اصلی دارد که ارتفاع بیشتری دارد و سپس سایر شاخک ها به ترتیب در ارتفاع کمتری جوش داده می شوند. معیار تعیین
ارتفاع حفاظ شاخ گوزنی نیز همان شاخه اصلی میباشد معمولا تراکم شاخه اصلی در طول 2 متر نهایتا 15 عدد شاخه اصلی است. در واقع اگر با تعداد بیشتر از این مواجه شدید احتمالا سازندگان شاخه های فرعی را نیز جزو تراکم به شمار آورده اند.
امنیت یک راهکار بسیار مهم می باشد و حفاظ یک شی ماندگار و بادوام است و کالایی نیست که برای شما همه روزه و هر زمان که خواستید در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه کنید این امر نسبتا طولانی و مهم را به یک فرد خبره که دانش لازم را هم دارد بسپارید. این مدل حفاظ علاوه بر این که از لحاظ امنیت در درجه بالایی قرار گرفته موانعی برای خطرامحافظت در برابر خطرات احتمالی است از نظر استحکام هم بسیار کاربردی است.حفاظ شاخ گوزنی که حتی در ساختمان های مسکونی هم مورد استفاده قرار می گیرند ساختاری ساده ولی کاربردی و کامل دارند. میلگرد های بدون نوک مقاومت بهتری در مقابل خمش و عملیات جوشکاری را دارند و در نتیجه حفاظ های تولید شده با میلگرد های بدون آج از کیفیت بالاتری نیز برخوردارند. در ساخت این نوع از حفاظ از میلگردهای سایز ۸ مقاوم استفاده می شود و نکته قابل توجه این است که حفاظ شاخ گوزنی با جوش برق جوشکاری میشود و امکان هر گونه شکستگی یا جدا شدن را به صفر میرساند. ارتفاع حفاظ معمولا بین ۵۰ تا ۱۵۰ سانتی متر است ولی با توجه به شرایط و ساختمان مورد استفاده میتوان ارتفاع آن را افزایش داد.