حفاظ روی دیوار ابزاری برای جلوگیری از ورود دزدان به داخل حیاط و باغ ویلا ست نرده روی دیوار در ساختمان های مسكونی، آپارتمان ها، خانه های ویلایی، محوطه های كارگاهی، انبارها و ... استفاده میشود .با نصب بهترین نرده حفاظتی جلوگیری از سرقت انجام می شود. حفاظ درب آپارتمان، حفاظ پنجره دو جداره و نرده روی دیوار از رایج ترین ترین وسیله ها برای حفاظت ورودی فضای داخل هستند. با نصب حفاظ دیوار می توان از ورود سارقان و افراد متفرقه جلوگیری میكند اما كدام حفاظ بهترین است؟
بهترین نرده حفاظ دیوار ساختمان از حفاظ های شاخ گوزنی به علت داشتن شاخ های تیز عبور از این نوع حفاظ ها را دشوار میکند اما باید در هنگام انتخاب حفاظ دقت داشته باشید حفاظی را انتخاب کنید که دارای عرض و ارتفاع و تراکم مناسبی باشد تا سارقین نتوانند به راحتی از آن عبور کنند. حفاظ شاخ گوزنی از حفاظهای نسل جدید به شمار میرود که با ساختاری متفاوت نسبت به حفاظهای قدیمی و با شکل و جنس بسیار عالی جهت افزایش امنیت خانه استفاده میگردد. این نوع از حفاظ صرفا بر روی دیوار نصب میشود اما در بعضی مواقع بر روی پنجرهها نیز از آن استفاده میکنند. حفاظ شاخ گوزنی با نوکهای تیزی که دارد مانع از هر گونه تعرضی به حریم شخصیتان خواهد شد. در واقع میلگردهای نوک تیز جوش خورده با تراکمی که دارند امنیت را دو چندان خواهند کرد.
حفاظ روی دیوار تهران
یکی از مسائلی که باید مورده بحث قرار بگیرد این است که حفاظی که شما تهیه می کنید. چقدر وزن دارد.با میلگرد شماره چند تولید شده شاسی حفاظ پروفیل می باشد. یا میلگرد می توانید برای این امر با کارشناسان این شرکت تماس بگیرید . و در مورده چگونگی
ساخت نرده روی دیوار با ما مشورت کنید.نرده حفاظ روی دیوار شکلی دارد که باعث می شود شکل ظاهری آن ها بیشتر به چشم بیاید. این نوع حفاظ ها در محیط های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. اینطور گفته می شود که از حفاظ های بوته ای باید در نصب پایگاه های نظامی و همچنین در بخش های مختلفی مانند فرودگاه ها، مدارس و همچنین منزل نیز استفاده شود. شما همچنین در مجتمع های مسکونی و همچنین هتل ها و زندان ها میتوانید از نرده حفاظ روی دیوار استفاده کنید. کاربرد بالای این محصول باعث می شود تا به صورت عمده در این زمینه و برای حفظ امنیت مورداستفاده قرار گیرند.

رایجترین روشی که توسط نصاب حفاظ شاخ گوزنی انجام میگیرد و برای تمامی بسترها و دیوارها میتوان از آن استفاده کرد، گذاشتن پین در دیوار است. به این صورت که بالای دیوار و با استفاده از دریل، سوراخهایی به قطر ۸ میلیمتر ایجاد شده و یک پین به قطر ۱۰ میلیمتر داخل سوراخ دیوار قرار میگیرد. برای هر شاخه ۲ متری از حفاظ، حداقل ۴ پین ۲ به ۲ و روبهروی هم نیاز است تا حفاظ به درستی و محکم در جای خود بایستد. پس از کار گذاشتن پینها، حفاظ بروی دیوار و بین پینها قرار گرفته و به آنها جوش میخورد. قسمت جوشکاری شده باید حتما لکهگیری شود.