رشد استفاده از حفاظ نرده شاخ گوزنی در ایران به این دلیل بود كه سیستمهای سنتی كه برای افزایش ایمنی ساختمان به كار میرفت، با نمای امروزی همخوانی كافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند.
حفاظ شاخ گوزنی چیست ؟
نرده شاخ گوزنی برای محوطه در دوره های امرورزه از محبوبت و استقبال عموم بالایی در بین سایر حفاظ دیوار برخوردار است . به همین علت سعی کردیم به طور کامل مراحل ساخت حفاظ شاخ گوزنی را مورد بررسی قرار دهیم و اطلاعات مفیدی در مورد آن را در اختیار شما قرار دهیم .به دلایل بسیاری از ساختمانها نیاز به گارد هستند و در بازار می توان انواع متنوعی از حفاظ ها را مشاهده نمود که هرکدام از آنها مزیت و معایب خاصی دارد .
حفاظ روی دیوار گارد شاخ گوزنی
در عصر امروز
حفاظ روی دیواری شاخ گوزنی بسیار فراگیر شده است و مورد استفاده بیشتری است . همانطور که از نامش پیداست، شما با فولاد های در هم تنیده شده به شکل شاخ گوزن روبرو هستید که حتی بعضی پرنده ها نیز ممکن است در آن گیر افتاده یا زخمی شوند! در این مدل از حفاظ شما دیگر ارتفاع مسئله نخواهد بود بلکه تراکم آن سبب جلوگیری از ورود سارقان میشود. همچنین توجه داشته باشید که شاخ گوزنی از میلگرد نمره 10 می باشد و برای ارتفاع بالای 1 متر مناسب نمیباشد.درهر صورت شما به یک حفاظ نیازدارید ، اما مدل و اندازه آن را باید با جیبهای خودتان سبک و سنگین کنید. بودجه و نیاز مهمترین عواملی است که سبب میشود موردی که نیاز دارید را انتخاب کنید. قبل از هرچیز به زیبایی سازه خود نگاه کنید و تصمیم بگیرید که دقیقا چه چیزی مورد نیاز شما میباشد.

ساختار این نوع حفاظ متشکل از میلگرد هایی با ضخامت های متنوع هستند که به علت خمیدگی هایی در دو جهت امکان ایستادن سارقان در کنار آنها وجود ندارد. برترین انتخاب برای ارتفاع حفاظ ۹۰ سانتی متر و تراکم ۱۰ است به این دلیل که عبور از آن را بسیار سخت می کند.میزان تراکم و عرض آن را مشتری مشخص کرده و سپس درشرکت تولید می گردد. مزیت حفاظ ها نسبت به دوربین مداربسته و یا دزدگیر عدم نیاز به سرویس دوره ای می باشد به صورتی که حفاظ ها یک بار نصب می گردند و شما دغدغه تعمیر و نگهداری آنها را در طول سال ها نخواهید داشت.