مفهوم و اهمیت استفاده از نرده حفاظ بالای دیوار
امروزه به جهت ایجاد امنیت از حفاظ های آهنی مختلف با مدل های گوناگون زیادی استفاده می شود كه هر كدام از آن ها آرامش را به خانه ها به ارمغان می آورند تا علاوه بر ورود و خروج سارق و هر گونه افراد شرور و مزاحم دیگری به درون منازل مسكونی مانع از شكستن شیشه با پرتاب یا برخورد اشیاء مختلف به سمت آنان شوند.
یکی از محاسن نرده نیزار و
اهمیت استفاده از نرده حفاظ بالای دیوار اینست که همه شاخه های نرده بصورت مستقیم به شاسی جوشکاری میشوند. شاخه های اصلی هم از بالا بکدیگر جوش میشوند.به همین علت نقاط جوش کمتری وجود داشته و اما در سایر مدلها همه شاخه ها به شاسی جوشکاری نمیشوند و برخی از آنها به شاخه های اصلی جوش میگردند و نقاط جوش در زوایا بسیار زیاد است که اگر جوشکاری با الکترود روکش دار باشد گل جوش در زوایا باقی مانده و بعدها از همان ناحیه دچار پوسیدگی میشود. در کل در مدل نیزار بعلت اینکه شاخه های کوچک کمتری وجود دارد طبیعتا نقاط جوشکاری نیز کمتر است و این خود باعث استکحام بیشتر در مدل نی زار میشود.
شرکت آهن حفاظ تولید کنند انواع حفاظ نرده روی دیوار میباشد جهت اطلاع و مشاوره رایگان با ما تماس(09127800603) حاصل نمایید.
نصب حفاظ نیزار بر روی دیوار :
حفاظ نیزار در طول یک متر تولید میشود.بهتر است زمان دیوار کشی صفحات فلزی که پایه آن داخل دیوار است با آکس یک متر روی کار گذاشته شوند . فاصله این صفحات که شاسی روی آن ها جوش میشوند حدود یک متر یا کمتر باید باشد . در صورتی که قبلا روی دیوار محلی برای نصب نرده پیش بینی نشده باشد باید روی دیوار سوراخ هایی با قطر ۱۰ یا ۱۲ میلیتر و با دریل هیلتی ایجاد شود . این سوراخها اگر بصورت مورب باشند باعث استحکام بیشتر میشوند. میلگردهایی به اندازه حدود ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر با چکش داخل سوراخ ها محکم میشوند. شاسی نرده حفاظ به این میلگردها جوش میشوند. میلگردها باید بصورت یک در میان در دو طرف شاسی کار گذاشته شوند.پس از اتمام کار محل جوشکاری ها باید با اسپری رنگ لکه گیر لکه گیری شوند.
حفاظ شاخ گوزنی
اهمیت استفاده از حفاظ های روی دیوار بهعنوان اولین ابزارهای امنیت ساختمان بهاندازهای است که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد. باز بودن دیوارهای اطراف ساختمان، خانه را در مقابل ورود دزدان آسیبپذیر میکند. دیوار خانهها باید توسط نردهها و حفاظها محافظت شوند. بسیاری از انواع حفاظها مثل حفاظ شاخ گوزنی در دسترس میباشند و این حفاظ ها باید بهگونهای انتخاب شوند که در صورت لزوم، صاحب خانه بتواند فعالیت دزدان را در اطراف ساختمان خود ببیند.
حفاظها بهعنوان مکمل در کنار سایر ابزارها برای امنیت ساختمان استفاده میشوند. حفاظ شاخگوزنی با الهام از شاخهای گوزن دارای طراحی خاصی بوده بهصورت فلزات جوشکاری شده و بههمپیوسته ساخته میشود که میتواند از ورود دزدان به داخل ساختمان جلوگیری کند. این پرچینهای فلزی یک مانع بسیار بزرگ بوده که دارای نیزههای تیز در نوک گارد میباشند. نوک نیزهها در حفاظ شاخ گوزنی به چند شاخه تبدیل میشود تا امکان هرگونه عبور غیرمجاز را غیرممکن کند. حفاظ شاخگوزنی برای امنیت و حفاظت از ساختمان مسکونی و حتی اداری نیز مناسب است.
یکی از نکاتی که زمان نصب حصارها باید در نظر داشت ارتفاع گارد میباشد. حفاظ شاخ گوزنی معمولاً در ارتفاعهای ۵۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر با نیزههایی به تراکم ۸، ۱۰ و ۱۲ میلیمتر ساخته میشود. حفاظ شاخ گوزنی بهواسطه همین تراکم و ارتفاع بالا میتواند امنیت ساختمان را تضمین کند. برای زیبایی بخشیدن به حفاظ شاخگوزنی میتوانید آن را با رنگ دلخواه خود رنگ کنید تا با رنگ ساختمان یا درب و پنجره و محوطه نیز سازگار شود. ازآنجاییکه در تولید حفاظ شاخ گوزنی از میلهگردهای شماره ۱۰ استفاده میشود این حفاظ از استحکام بالایی برخوردار است. با رنگ کردن این حفاظ میتوان آن را در برابر زنگزدگی مقاوم کرد و در هر شرایط آبوهوایی آن را مورداستفاده قرار داد.

علاوه بر حفاظ شاخگوزنی حفاظهای دیگری چون حفاظ بوتهای، حفاظ آبشاری، حفاظ سرنیزهای، حفاظ لیلیوم، و حفاظ سرنیزهای مدرن و حفاظ نیزار ( نیزار ) تولید میشود که کاربری مشابه ای همانند حفاظ شاخ گوزنی دارند. برای حفاظت بیشتر میتوانید از لوازم جانبی دیگر مثل سیمخاردار برای قسمت بالایی حفاظ شاخ گوزنی استفاده کنید تا امنیت ساختمان را افزایش دهید. حفاظ شاخ گوزنی باید درون دیوار اطراف ساختمان کاشته شود تا کسی نتواند آن را از دیوار جدا کند. نصب هشدارهای حرکتی و یا روشنایی بروی این گارد ها نیز یکی دیگر از راههای افزایش امنیت و حفاطت ساختمان میباشد.