حفاظ دیوار ساختمان
نرده شاخگوزنی از شاخك های اصلی و فرعی زیادی ساخته میشود . همه شاخه ها ی اصلی به شاسی و شاخك های فرعی به شاخ های اصلی جوش میشوند . به همین علت نقاط جوش زیادی بوجود میاید . جوش یكطرفه یك اتصال بسیار ضعیف محسوب میشود و در صورت وارد شدن فشار از جهت مخالف به سهولت شكسته مشود . جوشها حتما باید دو طرفه باشند تا از استحكام كافی برخوردار باشند.در صورت استفاده از روش جوشكاری با الكترود روكشدار باید گل جوش در این نقاط حتما تمیز شود
نوع حفاظ شاخ گوزنی از لحاظ ارتفاع ,تراکم ,عرض ,ضخامت میلگرد, نوع رنگ و روش رنگ کاری ,نوع جوش و روش جوشکاری ….. تنوع زیادی دارد و این موضوع در اغلب موارد باعث سردرگمی خریداران در انتخاب یک حفاظ مناسب خواهد شد . تیم ما درآهن حفاظ بعنوان یکی از تولید کننده گان حفاظ شاخ گوزنی و سایر انواع
حفاظ دیوار ساختمان و سایر مصنوعات فلزی چون انواع درب نفررو و پارکینگ , انواع حفاظ پنجره , نسل جدید حفاظ روی دیوار , نرده راه پله , نرده بالکن , درب فرفورژه و ….و با تکیه بر دانش فنی و تجربه مفید , در این نوشته کلیه عوامل تاثیر گذار بر کیفیت و نهایتا بر قیمت حفاظ شاخ گوزنی را یک به یک برسی و واکاوی خواهیم نمود و نهایتا با هم به یک جمع بندی جامع و کامل خواهیم رسید و شما را جهت انتخاب بهترین حفاظ شاخ گوزنی از لحاظ کیفیت ,امنیت , زیبایی و قیمتها مساعدت خواهیم نمود.
حفاظ های امنیتی آهن حفاظ بشکل اصولی ساخته و طراحی میگردند . عوامل آهن حفاظ طی فرایند ساخت حفاظ از قبیل جوشکاری ، رنگکاری و سایر مراحل با دقت بسیاربالا یی عمل می کنند.آهن حفاظ تمام تجهیزات و امکانات مورد نیاز جهت تولید و ساخت انواع حفاظ شاخ گوزنی و سایر مدل حفاظ ها را بصورت کامل در اختیار دارد و تمام مراحل تولید و ساخت حفاظ و درب های لوکس ۱۰۰% در شرکت آهن سازه انجام میپذیرذ.
اگر چنانچه در محل نزدیک به شما نمونه نصب شده نرده نداشتیم میتوانیم نمونه مورد نظر شما را برایتان ارسال نمایییم . که البته رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شما مشتری گرامی نخواهد داشت . ارسال نمونه محافظ روی دیوار برای شما همراه با کارشناس خبره میباشد که میتواند با بازدید از محل و بررسی عوامل مختلفی مثل نوع دیوار ها از نظر مصالح و معماری ,ارتفاع,عرض,طول و مجاورتها بهترین نوع حفاظ از میان انواع محافظ روی دیوار را با توجه به بودجه مورد نظرتان را معرفی نمایند. انواع نمونه حفاظ نصب شده در تهران عبارتند از :
حفاظ شاخ گوزنی (شاخگوزنی ) ۲٫حفاظ بوته ای ۳٫ حفاظ نیزار (نی زار ) ۴٫ حفاظ لیلیوم
حفاظ شاخ گوزنی
اهمیت استفاده از حفاظ های روی دیوار بهعنوان اولین ابزارهای امنیت ساختمان بهاندازهای است که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد. باز بودن دیوارهای اطراف ساختمان، خانه را در مقابل ورود دزدان آسیبپذیر میکند. دیوار خانهها باید توسط نردهها و حفاظها محافظت شوند. بسیاری از انواع حفاظها مثل حفاظ شاخ گوزنی در دسترس میباشند و این حفاظ ها باید بهگونهای انتخاب شوند که در صورت لزوم، صاحبخانه بتواند فعالیت دزدان را در اطراف ساختمان خود ببیند. حفاظها بهعنوان مکمل در کنار سایر ابزارها برای امنیت ساختمان استفاده میشوند. حفاظ شاخگوزنی با الهام از شاخهای گوزن دارای طراحی خاصی بوده بهصورت فلزات جوشکاری شده و بههمپیوسته ساخته میشود که میتواند از ورود دزدان به داخل ساختمان جلوگیری کند. این پرچینهای فلزی یک مانع بسیار بزرگ بوده که دارای نیزههای تیز در نوک حصار میباشند. نوک نیزهها در حفاظ شاخ گوزنی به چند شاخه تبدیل میشود تا امکان هرگونه عبور غیرمجاز را غیرممکن کند. حفاظ شاخگوزنی برای امنیت و حفاظت از ساختمان مسکونی و حتی اداری نیز مناسب است.

یکی از نکاتی که زمان نصب حصارها باید در نظر داشت ارتفاع حصار میباشد. حفاظ شاخ گوزنی معمولاً در ارتفاعهای ۵۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر با نیزههایی به تراکم ۸، ۱۰ و ۱۲ میلیمتر ساخته میشود. حفاظ شاخ گوزنی بهواسطه همین تراکم و ارتفاع بالا میتواند امنیت ساختمان را تضمین کند. برای زیبایی بخشیدن به حفاظ شاخگوزنی میتوانید آن را با رنگ دلخواه خود رنگ کنید تا با رنگ ساختمان یا درب و پنجره و محوطه نیز سازگار شود. ازآنجاییکه در تولید حفاظ شاخ گوزنی از میلهگردهای شماره ۱۰ استفاده میشود این حفاظ از استحکام بالایی برخوردار است. با رنگ کردن این حفاظ میتوان آن را در برابر زنگزدگی مقاوم کرد و در هر شرایط آبوهوایی آن را مورداستفاده قرار داد. علاوه بر حفاظ شاخگوزنی حفاظهای دیگری چون حفاظ بوتهای، حفاظ آبشاری، حفاظ سرنیزهای، حفاظ لیلیوم، و حفاظ سرنیزهای مدرن و حفاظ نیزار ( نی زار ) تولید میشود که کاربری مشابه ای همانند حفاظ شاخ گوزنی دارند. برای حفاظت بیشتر میتوانید از لوازم جانبی دیگر مثل سیمخاردار برای قسمت بالایی حفاظ شاخ گوزنی استفاده کنید تا امنیت ساختمان را افزایش دهید. حفاظ شاخ گوزنی باید درون دیوار اطراف ساختمان کاشته شود تا کسی نتواند آن را از دیوار جدا کند. نصب هشدارهای حرکتی و یا روشنایی بروی این حصارها نیز یکی دیگر از راههای افزایش امنیت و حفاطت ساختمان میباشد.